Nieuwsberichten

Nieuw: versie 3

Na maanden ontwikkelen en testen is het dan bijna zo ver. De nieuwste versie huiscentrale is klaar en zal vanaf medio maart 2018 leverbaar zijn. Niet alleen het design is veranderd maar hebben een aantal nieuwe zaken toegevoegd voor nog meer gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker.

V3

Voordelen

 • Unit inclusief: Bluetooth en Zwave
 • Extern beeldscherm
 • GSM kaart ingebouwd
 • Ingebouwde speakers en microfoon
 • Alle beeldmeldingen zullen indien gevraagd via het externe beeldscherm weergegeven worden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een demonstratie!

—————————————————————————————————————————————————————————————

Huren

In 2017 zijn we een proef gestart met het huren van diverse vastgestelde sets. Na veel positieve reacties, bij dealers en eindgebruikers hebben wij besloten om standaard de huuroptie aan te bieden. Nu ook voor zelf samen te stellen sets.

Wilt u meer informatie of benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact op met een van onze verkooppunten voor meer informatie.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Even voorstellen

Wij hebben een nieuwe collega die ons team komt versterken! Hieronder stelt hij zich voor.

Mijn naam is Piet Ooijevaar. Sinds kort ben ik de gelederen bij Casenio in Nederland komen versterken. Ik heb zeer uitgebreide werkervaring opgedaan binnen de farmaceutische industrie in marketing en sales. Sinds een aantal jaren ben ik ondermeer actief voor een farmaceutisch bedrijf in tender en contractbusiness. Daarnaast verricht ik werkzaamheden voor een thuiszorg organisatie.

Goed, en nu dus ook aan de slag met domotica. Dit lijkt me een zeer interessante ontwikkeling in het zorgveld. Zeker omdat steeds meer mensen langer thuis zullen (moeten) blijven wonen, de bevolking vergrijst en de overheid zich meer en meer terugtrekt,  de toelatingseisen voor verzorgingshuizen zijn verzwaard, er verzorgingshuizen daardoor sluiten en dus de druk op langer thuis blijven wonen verder toeneemt. Daarin zit voor mij de uitdaging om met Casenio voor meer mensen een langer, veilig verblijf thuis te faciliteren.

Piet Ooijevaar

—————————————————————————————————————————————————————————————

ANBO nieuwe partner Casenio

Vol trots kunnen wij melden dan Casenio en ANBO een partnership hebben gesloten.

De naam “ANBO” staat formeel voor Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen. De vereniging is opgericht om de individuele en collectieve belangen van senioren in de samenleving te dienen. De vereniging doet dat door

 • namens hen op te komen voor hun rechten;
 • de materiële, sociale en culturele positie te bewaken en te verbeteren;
 • hen bij te staan met individuele hulp en advies;

en wil daarmee bereiken dat ouderen tot op hoge leeftijd volwaardig kunnen blijven participeren in de samenleving.logo-anbo-vierkant-met_letters

Wij zullen de komende tijd samen diverse activiteiten gaan organiseren om ouderen zo veel mogelijk ouderen te informeren over de mogelijkheden die er zijn om langer, veiliger en zelfstandiger thuis te blijven wonen.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Nieuw: mobiele alarmknop met GPS

Casenio is uw hulp in huis maar nu ook daarbuiten. De mobiele alarmknop is klein genoeg om aan de sleutelbos te doen maar groot genoeg om makkelijk de knop in te drukken in geval van nood.

Voordelen van de mobiele alarmknop:

 • Klein met een grote SOS knop.
 • Makkelijk in gebruik.
 • Instellen van gebied en maximale snelheid.
 • Waarschuwing bij te hoge snelheid of verlaten van het gebied.
 • Mogelijkheid van uitlezen van afgelegde route.

S-I-GPS-XEE-1-BK-EU

—————————————————————————————————————————————————————————————

Casenio en Commap partners

Vol trots melden wij dat wij partners zijn geworden van Commap.

Over Commap:

We werken vooral voor mensen die door een motorische en/of cognitieve belemmering CommAp logo rgb-kleinniet (meer) goed kunnen spreken. Door het inzetten van een hulpmiddel wordt het voor onze cliënten mogelijk om zich beter uit te drukken en wensen en behoeftes aan te geven. Uit ervaring kunnen we zeggen dat met een communicatiehulpmiddel een sociaal isolement kan worden voorkomen of doorbroken. Voor meer informatie zie: www.commap.nl

—————————————————————————————————————————————————————————————

Nieuw: lichtlijst (LED)

Extra licht nodig in het donker? Dan is deze lichtlijst een uitkomst. Lang de muur of trap voor extra zicht tijdens deze donkere dagen. Dankzij een nachtlampschakelaar kan de lichtlijst ook boven het bed worden aangebracht.S-Z-SS-SWI-3-WT-EU

De lichtlijst kan automatisch ingeschakeld worden door middel van beweging of via een tijdschakelaar.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Casenio op Wel Zijn Markt

Donderdag 16 maart 2017 van 11:00 tot 16:00 uur is het weer zo ver en wordt voor de 6e keer de Wel Zijn Markt georganiseerd.
Een markt waarop u de inwoners van Zuid-Kennemerland kan informeren en adviseren over de variatie en onvermoede mogelijkheden in het actuele aanbod van wonen, welzijn, zorg en voorzieningen.
Nieuw in 2017: De markt wordt georganiseerd tijdens de Landelijke Week van Zorg en Welzijn, wij verwachten, door de extra publiciteit, meer belangstellende uit de regio aan te trekken.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Zeven musthaves voor thuis en onderweg

Te lezen in de seniorenkrant!

artikel-sensiorenkrant

—————————————————————————————————————————————————————————————

Fijne feestdagen! Op naar een gezond, comfortabel en gezond 2017!

weihnachten-mit-casenio

—————————————————————————————————————————————————————————————

Casenio volwaardig partner van Verklizan

UMO Platform

verklizan_rgb

Het onafhankelijke platform voor personenalarmering, zorg op afstand, welzijn en veiligheid. Het platform wordt gebruikt door (thuis)zorgorganisaties, alarmcentrales, woningbouwcorporaties, zorgverzekeraars, etc. 300 organisaties in 16 landen maken gebruik van het UMO platform bij het monitoren van meer dan 1.000.000 mensen.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Liever thuis! beurs in Eindhoven groot succes

Van 24 tot en met 26 november waren wij op de Liever thuis! beurs in Eindhoven. Wij hebben hier veel geïnteresseerde mensen gesproken die op zoek waren naar slimme oplossingen voor hun eigen huis en manieren om de mantelzorg voor familie makkelijker te maken.

Ook werd onze stand opgenomen door Brabant, Europe’s heart of smart solutions, in hun tour over de beurs. Mede hierdoor hebben wij veel feedback gekregen waardoor we Casenio nog beter laten aansluiten op uw wensen!

—————————————————————————————————————————————————————————————

Casenio partner Expeditie-SlimThuis

Vol trots kunnen wij melden dat wij partner zijn geworden van Expeditie-SlimThuis. Uitleg over deze organisatie leest u hieronder:

logo-expeditie

De Expeditie-SlimThuis komt met de SlimoTheek naar u toe. We reizen door stad en land met laagdrempelige kennis en informatie-bijeenkomsten. En in de SlimoTheek kunt u ter plekke zelf praktische voorbeelden van slimme hulpmiddelen, apparaten, toepassingen en applicaties bekijken en uitproberen.

Met de Expeditie-SlimThuis en SlimoTheek gaan we naar oud en jong. Naar thuiswonende senioren, chronisch zieken, mensen met een handicap, mantelzorgers, vrijwilligers en werkers in zorg en welzijn. We vergroten hun kennis over woontechnologie, thuistechnologie of Domotica. Meer parate kennis/informatie over technologische innovaties voor wonen, welzijn en zorg en hun praktische toepassingen, levert meer enthousiasme op over het gebruik ervan  in en rond huis en verhoogt daarmee de kans op blijvende zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

En het mooie is dat u in de meereizende SlimoTheek een aantal slimme producten voor huis-tuin-keukengebruik en zorg ook nog zelf kunt uitproberen.

Voor meer informatie http://www.expeditie-slimthuis.nl of neem contact met ons op.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Casenio aanwezig op Liever Thuis! in Eindhoven

Korte impressie van de beurs:

Zonder zorgen oud worden in uw eigen huis

Langer thuis wonen; de ontwikkeling is onstuitbaar en gaat sneller dan gedacht. Ouderen zijn daarom genoodzaakt om in actie te komen en zelf op zoek te gaan naar manieren waarop zij zelfstandig kunnen blijven wonen tot op hoge leeftijd al dan niet met ondersteuning. Steeds meer bedrijven spelen hier op in en komen met nieuwe producten en initiatieven.

liever-thuis-logo-rgb

Graag nodigen wij u uit om op 24, 25 of 26 november 2016 gratis een bezoek te brengen aan de liever thuis! én LEEF! beurs. Daarvoor kunt u bij ons toegangskaarten verkrijgen of vraag online een gratis kaartje aan via: www.lieverthuis.info/aanvraag-relatiekaart u vindt ons op standnummer 48

—————————————————————————————————————————————————————————————

Fornuisuitschakeling

Nu al beschikbaar: fornuisuitschakeling voor elektrische fornuizen maar vanaf begin 2017 ook beschikbaar voor gasfornuizen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Herd_NL.jpg

—————————————————————————————————————————————————————————————

Casenio op sociale media

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.

Twitter: @casenio_nl

Facebook: Casenio Nederland

—————————————————————————————————————————————————————————————

Casenio op de 50+ beurs in Utrecht

Dinsdag begint de 50+ beurs! Bestel je kaarten voor maar €7,95 ipv €20!
Bestel via www.50plusbeurs.nl en gebruik actiecode: CASENIO (de prijs verandert dan). U kunt ook telefonisch bestellen via 026 3779736 (geef de actiecode bij uw bestelling door).

50pb_ticketdeal2

—————————————————————————————————————————————————————————————

Casenio in Living Lab Amersfoort

QuoVadis Nederland heeft in samenwerking met ROC Midden Nederland voor zorgberoepsopleidingen een Living Lab ingericht. Dit wil zeggen een modelwoning is een woongroep van 125 woningen waar alle dagelijkse situaties nagebootst kunnen worden. Hier kunnen de leerlingen in de praktijk met diverse slimme en innovatieve producten kennismaken en werken. Dit is een uniek concept binnen Nederland.

De leerlingen gaan bijvoorbeeld kennismaken met diverse domotica systemen die het comfort verhogen maar ook die de zorg makkelijker en veiliger maakt.
Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via post@casenio.nl

———————————————————————————————————————————————————————————

Casenio is trotste partner van de Health Hub in Roden

HHR logoOver Health Hub Roden:

We delen onze kennis om samen te innoveren. We ontwikkelen al doende en leren wat wel & niet werkt. We werken aan medische technologie, kort- en langdurig, in kleine en grote groepen en altijd samen.
In Health Hub Roden werken kennisinstellingen, bedrijven en overheid samen aan onderzoek en innovatieve oplossingen op het gebied van medische technologie en gezond ouder worden (healthy ageing).

Hou onze pagina in de gaten voor alle projecten die we in samenwerking met de Health Hub gaan doen.